Ime:

Logon d.o.o.

Naslov:

Tehnološki park 24
1000 Ljubljana

Telefon:

01 565 50 68

E-pošta:

info@logon.si

Direktorja:

Gregor Krnec
mag. Boris Glogovac

ID za DDV:

SI13482718

IBAN:

SI56 3500 1000 0537 874

Banka:

BKS Bank AG
Dunajska cesta 161
1102 Ljubljana

BIC:

BFKKSI22

V podjetju Logon smo združeni strokovnjaki z več kot 20 letnimi izkušnjami na različnih področjih informacijskih tehnologij. Naša osnovna dejavnost je razvoj napredne programske opreme po meri, ki je prilagojena posebnim zahtevam strank. Logon omogoča širok nabor storitev in celovito informacijsko podporo pri različnih poslovnih procesih.

Naš kapital so naše stranke, zato je temeljna usmeritev skrb za stranke. Prizadevamo si za njihovo rast in zadovoljstvo. To poskušamo doseči prek vzdrževanja, svetovanja, izobraževanja in analize strank, njihovih potreb in usmeritev.

Našim strankam nudimo razvoj prilagojene programske opreme. V začetni fazi razvoja analiziramo obstoječe informacijske sisteme pri strankah in nato izdelamo ustrezne povezave.

Za programske sisteme, ki smo jih razvili sami, strankam nudimo pomoč v vseh fazah vpeljave. Omogočamo šolanje osebja, pripravo in namestitev testnega okolja. Naši strokovnjaki spremljajo in nadzorujejo prehod iz testnega v operativno okolje in nudijo celovito podporo.

Stranki lahko omogočimo tudi učinkovito predstavitev. Za stranko izdelamo interne predstavitve, ki so lahko namenjene njenim poslovnim partnerjem ali zaposlenim, lahko pa se uporabljajo tudi za izobraževanje in usposabljanje osebja. Pripravljamo učinkovite predstavitve različnih poslovnih procesov ali predstavitve strankinih izdelkov, storitev in projektov.

Naš namen je vzpostavitev dolgoročnih poslovnih odnosov z našimi strankami, ki bazirajo na stalni izmenjavi informacij. Naši strokovnjaki sledijo razvoju informacijskih tehnologij v svetu in tako ohranjajo in plemenitijo raven znanja, potrebnega za kakovostno pomoč.

Osnovne storitve podjetja so:

  • Programska oprema
  • Mobilne aplikacije
  • Izdelava spletnih strani
  • Marketing
  • Vizualizacije
  • Virtualna realnost
  • Vadbeni simulatorji
  • Raziskave in razvoj

Logon je vpisan v evidenco raziskovalnih organizacij na Agenciji za raziskovalno dejavnost RS. Naši raziskovalci nudijo storitve na domačih in mednarodnih raziskovalnih projektih na področjih (CERIF): T120 Sistemski inženiring, računalniške tehnologije; P170 Računalniška znanost, numerične analize, sistemska kontrola; P175 Informatika, sistemska teorija.